Dokument skeneri SCAMAX - InoTec GmbH

Meridian je pre više od 15 godina postao prepoznatljivo ime na tržištu Document Management Systema u Srbiji i okolini.

Veliki doprinos takvoj poziciji na tržištu u mnogome su pomogli skeneri velikih kapacitninh mogućnosti nemačkog proizvođača InoTec GmbH - SCAMAX.

Vrhunska tehnologija i kvalitet skenera koji su kompletno proivedeni u Nemačkoj, omogućavaju skeniranje velike količine dokumentacije različitih dimenzija, sadržaja i kvaliteta papira.

SCAMAX H04 (modeli 510 i 515)

Dokument skener visokih perfomansi SCAMAX® 510 je u potpunosti dizajniran tako da može skenirati velike količine dokumentacije. Kroz dnevnu upotrebu izuzetno pouzdano donosi vrhunski kvalitet skeniranih dokumenata i to pri neverovatnoj brzini od 460 A4 dokumenata (230 stranica) u minutu, čak i pri različitim formatima papirnate dokumentacije.

Dokument skener visokih perfomansi SCAMAX® 515 je identičnih karakteristika kao i prethodni model, s tim što ima još jednu veliku prednost, a to je implementiran mikrofilmski modul. To omogućava digitalizaciju podataka na kompjuteru kao i na mikrofilm samo jednim prolazkom kroz skener, bez usporavanja procesa skeniranja.


SCAMAX M06 (modeli 402, 412 i 422)

Nemački proizvođač, uz skenere pažljivo i precizno dizajnirane skenere pruža neophodnu pouzdanost. Modeli 402, 412 i 422 omogućavaju skeniranje brzinom od 180 do 300 slika po minutu (90 do 150 A4 listova).

Kao i modeli 510 i 515, takođe imaju prenosni sistem papira putem traka bez staklenih površina, efikasan unos papira, integrisani procesor slike, LED osvetljenje izuzetnog kvalitete, kao i mnoge druge napredne funkcije